Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Lelépti díj

2008.12.11

Több hír is arra utal, nekem volt igazam abban, hogy Zuschlag „lelépti díjat” kapott a Terror Házánál történt incidens után:

„Ezek után aligha meglepő, hogy a volt pénztárnok /Puch László/ neve a Zuschlag-ügyben is előkerült. Konkrétan úgy, hogy az MSZP-hálózatba tartozó Táncsics Alapítványtól - melynek felügyelőbizottsági elnöke Puch - szintén érkeztek összegek Zuschlag János pénznyelő szerveihez. A Népszabadság korábban azt is tudatta, hogy a Terror Háza előtt zsidózgató ifjúszoci képviselő 2005-ben a Puch titkárságon kapott "menedékmunkát".”

„Zuschlag János pártbéli beágyazottságának köszönhetően sokáig mindent túlélt. A holokauszt áldozatain való viccelődés miatt ugyan 2004-ben le kellett mondania parlamenti mandátumáról - a per névadója később azzal hencegett, hogy jelentős összeget kapott ezért -, ám erős emberek fogták továbbra is a kezét. Például a baranyai lobbi prominensei; Zuschlag a Puch László korábbi pártpénztárnok stábja által tulajdonolt és vezetett Horizont Zrt.-től kapott havi fizetést (az ingatlanos cég az MSZP Köztársaság téri székházának magánosításában is közreműködött). Sőt, Zuschlag tanácsadói „szakértelmére" 2005-2006-ban igényt tartott a KISZ KB utolsó első titkáraként ismert, ma az MSZP pénztárnoki vonalához kötődő Nagy Imre is.”

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.