Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ez már tényleg orbitális lenyúlás

2010.04.22

Szanyi Tiborra rájár a rúd. Szenvedéseinek listája hosszú, szinte hihetetlen, hogy egy mezei képviselőjelölttel rövid idő alatt ennyi kellemetlenség történjen. És akkor pár nappal a második forduló előtt ellenfelei újabb mocskos trükkel próbálkoznak...

Egy tiszta ember meghurcolásának krónikája:

  • Rengeteg elfoglaltsága ellenére decemberben vissza kellett vennie az évek óta EU-s információs anyagokat kiadó családi cége vezetését a testvérétől.
  • A választás első fordulójában ellenfelei Szanyi-ellenes szavazók csoportos átjelentkezésének megszervezésével változtatták meg a XIII. kerületi szocialista jelölt körzetének eredményeit.
  • Szanyi érthető módon csalásra gyanakodott, ám az alapos vizsgálat mégsem őt igazolta. Indulatait nem rejtette véka alá: "Szégyelljék magukat, akik ezt felvállalták, azok meg pláne szégyelljék magukat, akik elkezdték ezt szervezni!" - nyilatkozta az Indexnek.
  • Ellenfelei ekkor igazán mocskos húzáshoz folyamodtak. Először titkosszolgálati eszközökkel megszereztek, majd manipuláltak, végül nyilvánosságra hoztak egy húsvét előtt tartott értekezleten készült hangfelvételt. A manipulált felvétel szerint Szanyi pont ugyanolyan átjelentkezési műveletet szorgalmazott, mint amilyet később ellenfelei végrehajtottak. Pedig valójában csak egy később elvetett lehetőséget elemzett.

Az aljas provokációk nyilvánvaló sorozata azonban még mindig nem ért véget. A napokban valakik hamis szórólapokat kezdtek terjeszteni, azt a látszatot keltve, mintha Szanyi Tibor nem is az MSZP képviselőjelöltje lenne. Céljuk természetesen csakis a választók összezavarása, elbizonytalanítása lehet.

szanyi1

szanyi2

LENYÚLVA INNEN!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.