Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Johnny Depp csókol

2009.06.26

Aki még nem tudta volna: Johnny Depp tökéletesen csókol. Mindezt a Public Enemies (itthon Közellenségek) sztárja, Marion Cotillard súgta meg a Female Firstnek, és mit ad isten, hír lett belőle. „Nagyon-nagyon jó pasi” – áradozott a 33 éves színésznő. „Én nagyon ideges voltam, ő pedig figyelmes” – mesélt a nagy eseményről. Persze nem ő az egyetlen, aki felhívta a figyelmet Depp tudományára. Annak idején Keira Knightley nyaggatta Gore Verbinski rendezőt, hogy mindenképp legyen csókjelenet a Karib tenger kalózai harmadik részében. Megkapta, és nagyon boldog volt. A színész kevésbé: mint mondta, nagyon kínosan érezte magát a korkülönbség miatt [1], mert olyan volt, mintha a nő hároméves volna, ő pedig ezer.

 

És, ha már Depp, láttátok, hogy a Public Enemies 1100 szavazat után 9,3-on áll!!

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

akkor majd én

(Wilibald, 2009.07.10 09:57)

...idézek neked, mind különböző kritikákból: "Bale also succeeds in his role and is a solid counterpart against Depp. It works well having two top, well known actors opposing each other on screen." másik: "What's good: Johnny Depp and Christian bale are good, the pacing is good, the sets and period detail are perfect. The score is quite good too." a harmadik: "Purvis (solidly but perfunctorily played by Christian Bale) is the antithesis to Dillinger." a negyedik: "Johhny Depp is superb as Dillinger, Christian Bale a thoroughly convincing Melvin Purvis, his taciturn but determined G-Man nemesis." és nehogy egyoldalú legyek: "Johnny Depp is great but, as I've read in other reviews, not exactly irreplaceable. Marion Cotillard is fantastic, but underused. Christian Bale is solid, but pretty forgettable. Unfortunately, everything else about the film proved disappointing."

... az Equilibriummal kapcsolatban majd a másik poszthoz írom a véleményem

mármegintcím

(CSuck, 2009.07.10 09:36)

Ez a Bél gyerek nekem olyan, hogy még ha egyszer a kamerába nézve egyszer azt mondaná: "I'm sorry, Karesz, please don't hate me any more', én még akkor sem csípném..úgy vagyok vele, mint a német nyelvvel. Soha senki sem fog tudni meggyőzni a hasznosságáról, vagy a szépségéről. Amúgy meg néztem a forgalmát és a kritikáit is a filmnek..háát..mit mondjak, nem erre számítottam. Vannak, akik odáig vannak érte (női kritikusok), és vannak, akik szerint semmi érdemleges. Érdekes, hogy egyetlen kritikában sem említik még csak véletlenszerűen sem Bélt..lehet, hogy kritikán aluli?...:P:D..Ez a film - bár nem láttam és nem is fogom, ugyanis már jóideje bojkottálom a Bél filmeket, mint pl. a terminátort is - sztem megintcsak egy ígéretesnek indult krimi, amiben - most őszintén - nem lehet minek örülni. Depp próbál visszatérni kicsit a normál szerepeihez az Alice in... előtt, hogy el ne felejtsük, milyen a pofája 3 centi vastag smink nélkül, Bélnek meg mégegy akciófilm..hihetetlen egyedülálló módon..
Amúgy a minap sokadszorra újranéztem az Equilibriumot, megszegve fogadalmam, és - a nyilvánvalóan gagyi technikai megoldások mellett - most sem untam annyira..de azért egy 7/10-nél semmiképp sem jobb. Abszolút átlag, sem sztorijában, sem kivitelezésben, sem semmiben nem haladta meg az átlag filmek szintjét.

figyelted

(Wilibald, 2009.07.07 07:40)

...hogy milyen rosszul nyitott a Public Enemies? Az oldalsó sávban a Weekend Box Office 25 milliót mutat a nyitó hétvégére! A 100 milliós budget mellett ez eléggé gyenge és hát a Dillinger sztori kimondottan amerikai történet, szóval külföldön sem fog kimagaslóan teljesíteni. Szerintem betett az R besorolás is... Kár.

mint említettem

(Wilibald, 2009.07.07 07:37)

...szerintem sem ő a világ legjobb színésze, akiket felhoztál, azokat én is mind nagyon kiváló színésznek tartom! De Bale ott van a szeren! :)

mármegintcím

(CSuck, 2009.07.05 22:13)

Én - így lassan lefekvés előtt - inkább arra gondoltam, hogy NEKEM hiányzik valami az alakításaiból..valami egyedi, valami plusz, amit az én szemeben nagynak tartott színészek mindig hozzáadnak a karakterhez. Ő nekem mindig Bél, aki eljátszik egy szerepet..nem pedig mondjuk egy Sean Penn, aki nem eljátszik egy karaktert, hanem átalakul meleggé, gengszterré, vagy pl. Johnny Depp, aki romantikus lovaggá, idióta kalózzá, vagy őrült gyilkossá. De talán a legjobb példa - akiben látok fantáziát még, sokat!! - Hugh Jackman. Egyrészt fantasztikus Bond lenne, de tud énekelni, táncolni, tud iszonyat akciószínész lenni, romantikus is, meg utálnivaló genya is. És E. Norton???Kigyúrt pszichonáci, hazudozó pszichopata paptanonc (Primal Fear), de sorolhatnám. Ő nem tudja elfeljtetni velem, hogy Bél..ezt még mondjuk a Jackmannek is el kell, de ő szimpi és sokoldalúbb szerintem. Ez így remélem érthetőbb most már.

mi van??

(Wilibald, 2009.06.29 08:36)

miért választana rosszul? visszautasítottál volna egy Batman filmet, vagy egy Terminátort? Miért volt rossz választás a 3:10 to Yuma, a The Prestige, az Equilibrium, az American Psycho és most a Public Enemies?? Miért tűnik rossz választásnak a David O. Russell rendezte The Fighter, vagy a X-men-ek és a Valkyrie rendezőjétől a Prisoners?? Ne máá!

mármegintcím

(CSuck, 2009.06.29 08:20)

Nem, nem arra céloztam..:)..egyszerűen nem tud jól választani, mert béna..:)..komolyra fordítva: a Gépész lehetett volna számára egy kiugrás az akciófilm-jellegű mozikból, de az meg nem lett olyan átütően jól megírva..az nem feltétlenül az ő hibája..

és ha arra céloztál

(Wilibald, 2009.06.29 08:05)

... azzal, hogy a nagy lére megy, mikor maga választja ki a filmjeit, amiben szerepelni akar, akkor az nagy tévedés. Az El maquinistát sem azért vállalta el...

nem értünk egyet

(Wilibald, 2009.06.29 07:22)

... nálam nem Bale az egyedüli jó színész, nem kell lecserélnem másikra Cruise-ra, Depp-re, vagy bárkire, csak én - többek között - őt is nagyon jó színésznek tartom a számos film alapján, amiben őt láttam szerepelni. Egyáltalán nem nulla-mimikájú. Akkor nem láttad az American Psycho-ban, az Equilibrium-ban, se a Prestige-ben... Ráadásul annak ellenére, hogy walesi születésű, nagyon jól dolgozik a hangjával - http://www.youtube.com/watch?v=omjHo2SM7h0 - és persze, hogy maga válogatja a szerepeit, mert eljutott egy olyan szintre, hogy már megteheti (mindenki ezt tenné, te is). Egyáltalán nem kigyúrt. Ha a szerephez szükség van rá kigyúrja magát, ha ellenkezőleg, akkor lead 35 kg-t. Ahogy az elején is mondtam, Bale nem a szívem csücske, de nagyon jó színésznek tartom, és egyetértek, nézzük meg mi lesz belőle 5-10 év múlva...

mármegintcím

(CSuck, 2009.06.28 15:31)

Jut eszembe: Hugh Jackman, Edward Norton, Chris Evans (ő most kezd kitörni az akciófilmekből), Will Smith..

mármegintcím

(CSuck, 2009.06.28 15:15)

Akkor már inkább Cruise..komolyan!!!Egy null-mimikájú, mintha-állandóan-be-lenne-rekedve hangú kigyúrt, nagy tehetség volt hülyegyerek..a szerepeit maga válogatja, ha meg nem keresik meg átütő karakterrel, azon nem is csodálkozom..Ryan Reynolds (csak ő viccesebb), Matthew McConaughy kinézetre és korra ez a kaliber..de ha színészt keresnek, akkor hívják Casey Afflecket, DiCapriot, még Matt Damon is befér ide a kölyök fejével..ő meg maradni fog sztem a kaptafánál, izmos gyerek, átlagos színészi képességgel..pontosabban szólva nagyon messze a géniuszoktól..
Ne legyen igazam, mert ki nem állhatom, de 5-10 év múlva lehet, hogy ő is beérik, mint Pitt bácsi..de sosem lesz egy Nicholson-Pacino-DeNiro-Penn, de még egy DiCaprio..engem speciel iszonyatosan felhúz már a feje is, miatta nem néztem meg, és nem is fogom soha a Salvationt.

azzal a részével

(Wilibald, 2009.06.28 14:05)

... egyetértek, hogy Bale egy maximalista állat, és hajlamos a dühkitörésekre, de hogy bármikor is lejátszották volna a vászonról, azt azért mégsem. Én majdnem az összes filmjét láttam. Mindegyikben kiválóan hozta a karaktert, akit meg kellett formálnia. Voltak jobb rendezések és forgatókönyvek, amik mellett a karakter is jobban összeállt pl. az American Psycho-ban, az Equilibriumban, a Harsh Times-ban, az El maquinistában, a 3:10 to Yuma-ban. Ez utóbbiban sem maradt el Crowe-tól. A The Dark Knight-ban és a Terminator Salvation-ben pedig úgy éreztem, hogy nem az ő karaktere volt a középpontban. Az előbbiben a legtöbb jelenetben Joker szerepelt, ami mellett még újdonságot is jelentett, mint ahogy Dent/Twoface is. Persze ehhez az is kellett, hogy Ledger nagyon-nagyon jó legyen Joker szerepében, de a bőregérrel a "szokásosat" csináltatták, benne nem volt semmi új. A Salvation-ben pedig szintén keveset játszott Bale, nem őrá hegyezték ki a sztorit. A film forgatókönyvével egyébként is vannak gondjaim...
Szóval Depp csúcsszuper, ahogy korábban már említettem, de Bale meg csúcskirály! :)

mármegintcím

(CSuck, 2009.06.27 12:53)

Bél..ugyanmár..dicsérték, mert magához képest megint jó volt..de az édes kevés..:)..csórikámnak az az egyik nagy baja, hogy mindig van a filmjeiben legalább egy nagyobb kvalitású színész és színesebb karakter, így nehéz rá figyelnem..de most komolyan, nincs olyan filmje, ahol ő uralná a vásznat..hazudtam, egy: A Gépész..de ennyi!
Depp fiú meg szerintem olyan állócsillag, amilyen nem nagyon van/lesz sokáig..sármja 20 éve ugyanolyan, színészete még érettebb, és szerény maradt!!!..másokról hogyhogy nem hallani, hogy üvöltöznek kollégákkal (még ha bénák is), vagy családjuk feljelentette..:)..bocs, de ezeket sosem fogom elfelejteni..Bél egy igazi vaddisznó, akiről próbálják az ellenkezőjét állítani..az egyik nagy kedvencem, Sean Penn is igazi paparazzi-verő vaddisznó, de színészként legalább nem paraszt a kollégákkal. (Milk forgatásáról olvastam, hogy mennyire nagy alázat van benne a munka és a munkatársak iránt, mindenkinek segít..Béllel sztem kicsit elszaladt a ló)

Public Enemies

(Wilibald, 2009.06.26 13:35)

beleolvastam az IMDb-n lévő kommentekbe, mindenki agyon dicsérte a filmet és Depp mellett Bale-t is!!

jó arc

(Wilibald, 2009.06.26 13:27)

...én is nagyon bírom! nem is látszik rajta, hogy 46 éves! ő is nagyon megérdemelne már egy Oscart!

mármegintcím

(CSuck, 2009.06.26 08:21)

A csóka abszolút jóarc, egyik heti hír, hogy haverokkal étteremben ünnepelgettek Chicagoban, és 1000.000 ft-nak megfelelő borravalót adott..jó, persze, ez neki túró, de korábbról is hallottam már, hogy elég nagylelkű a srác..És legalább a Bél gyerek még egy olyan színésszel játszhat együtt, akitől sokat tanulhat..:P;)